Valentin-napi képeslapok és modern meglepetések

valentin-napi applikációk

Milyen Valentin-napi ajándékkal lepjem meg a páromat? Sokaknak okoz fejtörést a megfelelő Valentin-napi ajándék kiválasztása. Egy szál vörös rózsa a romantikát kedvelő ifjak elegáns ajándéka lehet, azonban a XXI. században van aki inkább valami modernebb ajándékkal lepné meg szíve választottját!

Nézzünk néhány Valentin napi modern ajándékötletet.

Valentin-napi képeslapok és háttérképek

Valentin-napon (is) a figyelmesség és a meglepetés a lényeg, akár ingyenesen is tudsz egyedi és különleges ajándékot készíteni a párodnak. Például a Valentine Photo Writer alkalmazással saját, romantikus képeslapokat tudsz készteni andoridos mobilodon. IOS tulajdonosok a Love Wallpapers HD alkalmazással szerelmes háttérképeket állíthatnak be iPhone-jukon.

Valentin napi képszerkesztők

A Valentin napi képszerkesztővel közös képeitekből Android mobilodon készíthetsz romantikus fotóalbumot. Hogy az iPhone-ok szerelmesei se maradjanak ki nekik ajánljuk a Valentin napi képszerkesztő 2017 iOS alkalmazást, mellyel a képszerkesztés után háttérzenét is csatolhatsz a Valentin napi képekhez.

A legjobb Valentin napi képeket a közösségi portálokon meg is oszthatod, vagy elküldheted és elkápráztathatod kedvesednek.

Valentin napi buborékos mobiljáték

Bubble Mania Valentin’s Day a legjobb buborékos játék Valentin-napi kiadása Android mobilra. Több mint 300 izgalmas pálya vár rád a legédesebb animációval és játékos zenével.

Teljesítsd a kihívásokat színes buborékokkal, szivárványokkal és szívekkel karöltve. Szerezz minél több bónuszt, győzd le barátaidat, hogy te lehess a legjobb.

Nem csak Valentin napra…

Szeretetet adni és kapni jó, ezért ne csak Valentin napon tegyétek, gyakoroljátok ezt szorgalmasan minden nap.

Végezetül egy népi babona, miszerint „A reggeli szerelmes csók szerencsét hoz, továbbá ezen a napon nem szabad megsértődni vagy megharagudni!”

Nézd meg ezeket a Valentin-napi cikkeket is!
Vintage valentin napi képeslapok
vintage valentin napi képeslap1

Az USA-ban már a 1800-as évektől hagyománnyá vált csokival, virágokkal, képeslapokkal köszönteni egymást Valentin napon. Íme egy kis gyűjtemény vintage Tovább

Valentin-napi képeslap készítés
valentin napi képeslap készítés

Saját készítésű ajándékkal szeretnéd meglepni a párodat Valentin-napon? Készíts Valentin-napi képeslapot! A Valentin-napi képeslap készítéséhez különböző technikákat is alkalmazhatsz, például Tovább

Valentin napi állatos képek
valentin napi állatos képek, nyuszi

Valentin napi állatos képeket keresel? Válogass kedvedre a Valentin-napi cicás, kutyás, nyuszis, békás képek közül! Valentin napi állatos képek Valentin Tovább

Valentin napi képek szerkesztése
valentin napi képek szerkesztése

Egyedi Valentin napi képet szeretnél készíteni párodnak? Megmutatom, hogyan tudsz Valentin napi képeket szerkeszteni. Valentin napi képek szerkesztése Valentin napi Tovább