Igaz szerelem idézetek

igaz szerelem idézetek

Igaz szerelem idézetek gyűjteménye íróktól, költőktől, híres emberektől. Köszöntsd fel párodat egy szép szerelmes idézettel Valentin-napon!

Igaz szerelem idézetek

“Az igazi szerelem útja egyszer sem sima.”

William Shakespeare

“Az igaz szerelem, bármilyen hirtelen is jött is, mindig önzetlen.”

Nora Roberts

“Az igaz szerelem jobb emberré tesz, anélkül hogy meg akarna változtatni.”

igaz szerelem idézet, jobb emberré tesz

“Fiam, ne mondd meg nekem, mi éri meg: az igaz szerelem a legnagyszerűbb dolog a világon, a kanalas orvosság után. Mindenki tudja ezt.”

William Goldman

“Kit igazán szeretsz, hiányzik, megbocsátod, ha hibázik, elnézed, ha olykor bánt és hazudik neked, ha mindezt elviseled, igazán szereted.”

“Ne feledd, hogy az igazi szerelem nem a dombornyomásos meghívókról szól. Az igazi szerelemre akkor bukkansz, amikor legkevésbé várod. Igaz szerelem megkockáztatni, hogy nem lesz “boldogan éltek, míg meg nem haltok”, az igaz szerelem megfogni a férfi kezét, aki annak szeret, aki vagy, és azt mondani: nem félek hinni benned. Egy ilyen szerelem mindent túlél.”

“Az igaz szerelem nem okoz szenvedést, hanem arra ösztökél bennünket, hogy fejlődjünk és minél többet hozzunk ki magunkból.”

igaz szerelem idézet, fejlődjünk

“Választás nélkül nincs szabadság. Szabadság nélkül nincs igaz szerelem.”

Jorge Bucay

“Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán.”

” Az igazi szerelmeseknek nem kell térben és időben találkozniuk, ők a szívükben mindig egyek.”

“Az igazi szerelem ellenáll a távolságnak.”

Melyik igaz szerelem idézet tetszik a legjobban?

Nézd meg ezeket a Valentin-napi cikkeket is!
Örök szerelem idézetek
örök szerelem idézetek

Örök szerelem idézetek, örökké tartó szerelem idézetek képekkel. Köszöntsd fel párodat egy szép idézettel. Örök szerelem idézetek "A tiéd vagyok, Tovább

Szerelmes idézetek filmekből
szerelmes idézetek filmekből

Szerelmes idézetek filmekből, Titanic, Sztárom a párom, Szerelem hullámhosszán, Harry és Sally és még több romantikus filmből Szerelmes idézetek filmekből Tovább

Valentin napi idézetek képekkel
valentin napi idézetek

Valentin napi idézeteket keresel? Íme a 8 legkedvesebb Valentin napi idézet képekkel! Valentin napi idézetek   "Üres az ágy, és Tovább

Valentin napi sms – TOP 15 sms Valentin-napra
valentin napi sms

Valentin-napon sokaknak gondot okoz, hogy mondják el párjuknak mit éreznek, hogy ne legyen se túl egyszerű, se túl csöpögős, de Tovább