Vajon jó ajándék egy férfinak a szerszámkészlet?

szerszámkészlet

Az állandó kérdés ami mindig nagy fejtörést okoz a nőknek a Valentin nap (vagy bármely esemény) közeledtével: mit vegyek a páromnak? Hiszen míg egy férfitól gáláns gesztus egy nagy csokor a kedvenc virágodból egy aranyos plüssállattal kiegészítve, sőt, egy finom vacsora is remek ajándék lehet e jeles nap alkalmából, addig egy nő számára sokkal nehezebb egyedi meglepetéssel előrukkolni. Kivéve, ha szíved választottja egy ezermester. Ugyanis ebben az esetben egy szerszámkészletnek garantáltan örülne. Nem mindegy, azonban, milyet választasz. Ne aggódj, nem hagyunk magadra ebben a kérdésben, segítünk körbe járni a témát!

Vedd figyelembe, hogy a hobbijának hódol vagy profi szakember!

Amikor szerszámkészletet választasz egy férfinak, az első és legfontosabb szempont legyen az, hogy milyen szinten áll a szerelés és barkácsolás terén. Ugyanis ha egy vérbeli, szakmabeli ezermester a kedvesed, akkor egy hobbi készletnek nem feltétlenül fog örülni. Viszont ha a párod számára leginkább kikapcsolódást jelent a műhelyben való bütykölés, nem érdemes profi készlettel meglepned. Ezzel pedig máris nagyban leszűkítetted a kört.

A szerszámkészlet tartalma is sokatmondó lehet!

A fentiek mellett a szerszámkészlet tartalmát is érdemes alaposan szemügyre venned, hiszen ahány kiszerelés, annyi típus létezik. Így az egészen alap eszközöktől a ritkábban előforduló kiegészítőkig bármi beleférhet ezekbe a Valentin – napi „kincsesládákba”. Az alap darabok közé tartozik például a kalapács, a kombinátfogó, az imbuszkulcs, a csavarhúzó és külön öröm, ha a készletben racsnis hajtókarokkal, rövid és hosszított dugókulcsokkal bit-fejekkel, toldóval, fix hajtókarokkal felszerelt eszközök is helyet kaptak. Amennyiben egyáltalán nem értesz ezekhez az eszközökhöz, érdemes azt figyelni, hogy a fentiek közül minél több fel legyen tüntetve az alapkészletben. Így ugyanis nem lőhetsz mellé! Külön plusz pont az, hogy ezeket a szerszámkészleteket speciálisan erre a célra kialakított tárolóban forgalmazzák, így garantáltan minden eszközt el tud majd tenni, mindennek lesz helye és praktikus módon mindig tudni fogja, mikor hova nyúljon ha szükség van egy szerszámra. Lássuk, mi mindent érdemes figyelembe venni, ha egy férfinak vásárolsz szerszámkészletet!

dugókulcs készlet

Különböző árkategóriák

Ha szétnézel a választékban, láthatod, hogy igen nagy az eltérés a különböző szerszámkészletek árai között. Vagyis érdemes az árkategória terén is egy határt húzni, amikor az ideális felszerelést keresed szíved választottja számára. Ezáltal ugyanis még inkább leszűkíthető a keresés, ráadásul ha nem szeretnéd, nem vered magad komoly költségekbe sem.

Ha szeretnél alaposabban elveszni a kínálatban, akkor érdemes a Szerszámkell webáruház szerszámkészletei között szétnézned, ahol részletes leírást találsz az egyes dobozok tartalmáról és otthonod kényelméből meg is rendelheted azt.