Valentin napi mozifilmek 2019

valentin napi mozifilmek 2019

Moziba szeretnétek menni Valentin-napon? Nézzük milyen valentin napi mozifilmek közül válogathattok 2019-ben.

Valentin napi mozifilmek 2019

Kifejezetten valentin napi filmet nem mutatnak be 2019 februárjában, de van több romantikus film is, amik nagyon jól passzolnak a Valentin-naphoz.

Szerelmünk napjai

Amerikai romantikus vígjáték, 105 perc

A film egy szakítással kezdődik, Debbie (Sophie Turner) váratlanul szakít a lángész Stillmannel (Asa Butterfield). Mit tesz ilyen esetben egy összetört szívű fizikazseni? Feltalál egy időgépet, hogy teremtsen magának egy második esélyt.

Magával vonszolva legjobb barátját, Evant (Skyler Gisondo), Stillman megkísérel újrajátszani minden kínos találkozást, újrafogalmazni minden béna megjegyzést, hogy Debbie-vel való kapcsolatának minden pillanata tökéletes legyen. A fiatalember azonban az újabb és újabb próbálkozások során arra jön rá, hogy semmi sem tökéletes, akárhányszor játsszuk is újra.

A filmet az Oscar-díjra jelölt kisfilm alapján készítették.

Bemutató: 2019. február 7.

Kölcsönlakás

magyar romantikus vígjáték

A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyon mulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével.

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, – hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom…

Bemutató: 2019. február 13.