Valentin napi sms – TOP 15 sms Valentin-napra

valentin napi sms

Valentin-napon sokaknak gondot okoz, hogy mondják el párjuknak mit éreznek, hogy ne legyen se túl egyszerű, se túl csöpögős, de mégis kifejezze szeretetüket a másik iránt. Nincs mindenki költői vénával megáldva, ha Te sem vagy a szavak embere, akkor válogass az alábbi Valentin-napi sms-ek közül, a siker garantált lesz!

Legjobb Valentin-napi sms-ek

“Egy gyengéd ölelés, egy édes csók, én így kívánok neked boldog Valentin napot!!!”

 

“Te azért születtél, hogy szeressenek, én azért, hogy téged szeresselek. S csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot adsz nekem.”

 

“Mi az? Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szívem, eláll a lélegzet és akivel ez történik, sms-t küld néked.”

 

“Kicsi szívem, kicsi álma,
te vagy már a szívem párja!
Szívem a szerelem lángjától ég,
határ a csillagos ég!”
“Keveset írok, de többet gondolok, mert szeretlek és rád gondolok. Mit írjak és mennyit? Szeretlek, csak ennyit. Mit küldjek én neked? Egy sms- t, melyből értheted, hogy igazán szeretlek!”

 

“Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök. Ha a szeretet egy pillanat, az örökkévalóságot küldöm NEKED!”

 

“Sorsunk egybeforr, vigyázol rám és együtt megyünk tovább az élet viharában. Köszönöm, hogy szeretsz, hogy hiszel nekem, s hogy megosztod velem az életed.”

 

Még több Valentin napi sms:

“Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, 
szeretném ha tudnád csak miattad élek!
Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni 
és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!”

“Eljöttem érted, mert szeretlek téged, mert reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjen. Hogy átöleljelek, magamhoz szorítsalak, tüzes ajkammal lágyan csókoljalak.”

“Pici erdőben pici nyuszi, 
Pici szádra pici puszi. 
Egy bűnöm van nem nagy vétek. 
Két szó az egész: SZERETLEK TÉGED!”

 

“Szeretlek nappal, szeretlek éjjel, soha el nem múló szenvedéllyel. Szeretlek nyáron, szeretlek télen, ugyanúgy álmomban, mint ébren. Néha komoly, néha játék, veled minden nap ajándék.”

 

“Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed, és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs veled.”

 

“Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.”

 

“Szeretlek, mert ilyen vagy,
szeretlek mert enyém vagy,
szeretlek, mert társam vagy, 
szeretlek, mert szeretlek!”

 

“Ha el merném mondani azt, amit rólad gondolok,
megtudhatnád, kedvesem, hogy mindig rólad álmodok.
Ha el merném mondani azt, amit most érzek,
megtudhatnád most azt is, hogy mennyire szeretlek téged.”

Nézz körül a Valentin-napi applikációk között is!

Melyik Valentin-napi sms tetszik a legjobban?

Nézd meg ezeket a Valentin-napi cikkeket is!
Valentin napi programok 2018
valentin napi programok 2018

Hova menjünk Valentin napon? Nézd meg a Valentin napi programok 2018-as listáját, és már is megtalálod a választ! Valentin napi Tovább

Valentin napi vacsora 2018
valentin napi vacsora 2018

Valentin napi vacsora helyszínt keresel? Nézd meg milyen valentin napi ajánlataik vannak az éttermeknek 2018-ban! Valentin napi vacsora 2018 Valenin Tovább

Örök szerelem idézetek
örök szerelem idézetek

Örök szerelem idézetek, örökké tartó szerelem idézetek képekkel. Köszöntsd fel párodat egy szép idézettel. Örök szerelem idézetek "A tiéd vagyok, Tovább

Igaz szerelem idézetek
igaz szerelem idézetek

Igaz szerelem idézetek gyűjteménye íróktól, költőktől, híres emberektől. Köszöntsd fel párodat egy szép szerelmes idézettel Valentin-napon! Igaz szerelem idézetek "Az Tovább