Ágyneműhuzatok ajándékba szerelmeseknek

valentin napi ágyneműhuzat

A szerelemről a romantika, a gyertyafény, és a megfelelő ágyneműhuzat jut eszünkbe, igaz?

A romantikus vacsora gyertyafénynél megalapozza a hangulatot, a séta kézen fogva hazafelé igazán szívmelengető. Aztán irány a hálószoba. Ha az ágyneműhuzat színe, anyaga nem megfelelő, akkor bizony jó kezdés után könnyen zuhanásnak indulhat az este hangulata.

Ha szeretnéd, akkor elmondom, hogy a szerelem tartóssá télteléhez mennyire fontos, hogy a megfelelő ágyneműhuzatot válasszuk.

Piros ágyneműhuzatok szerelmeseknek

A piros szín a szerelem, a vágy és a lendület képviselője. Tehát a megfelelő színű és mintázatú ágyneműhuzattal tüzes, szenvedélyes, szerelmes hangulatot teremthetünk vele a hálószobában.

Ha erre vágysz magadnak és a párodnak, akkor válassz a túlnyomórészt piros vagy narancssárga színű, pamut vagy pamutszatén ágyneműhuzatok közül.

Pamut ágyneműhuzatok szerelmeseknek

A pamut puha, jól szellőzik és felszívja az izzadtságot.

A pamutszatén ágyneműhuzatnak nem csak a színe meleg, hanem a hatása is. Tartja a hőt, vagyis nem fogunk fázni. Ha pedig túlságosan forró a hangulat, akkor szellőzik. Ezenkívül, selymes érintésű, végtelenül kellemes a bőrünknek.

Mindkettő segít abban, hogy megmaradjon a szerelmes, vággyal teli hangulat.

Dupla méretű ágyneműhuzatok szerelmeseknek

Még a romantikus lebegés idején is egyértelmű, hogy a párok számára dupla méretű ágyneműhuzatra van szükség, hiszen egy paplan alá szeretnének bebújni.

A szerelmek nagy része azért fut zátonyra, mert az alvás kényelmetlen, konkrétan küzdeni kell a takaróért. Ilyenkor a reggeli hangulat ingerült, és a legkevésbé sem szerelmes.

Ezt nagyon könnyű megelőzni, csak megfelelő méretű ágyneműre van szükség.

A dupla méretű ágynemű garnitúrák, és ágyneműhuzatok általában 5 részesek: 1 db paplanhuzat, 2 db nagypárna és 2 db kispárna huzatból állnak.

Összegezve

A szerelmes, romantikus hangulat elkísér minket a hálószobáig, ám lehet, hogy a küszöbön megtorpan, vagy idővel megkopik. Ha szeretnéd tartóssá tenni a szerelmes, vággyal teli hangulatot, akkor válassz megfelelő színű és anyagú ágyneműhuzatot. Valamint dupla méretű ágyneműt.

Ezzel meg is lesz hozzá minden, hogy a hálószobában is megmaradhasson a romantika, a szerelem és a vágy. Nem lesz semmi, ami kizökkentsen. Sem a diszharmonikus színek a hálóban, sem az izzadt ágynemű, sem a harc a takaró csücskéért.

Kiváló minőségű Valentin napi ágyneműhuzatokat találhatsz az agynemushop.hu webshopban.