Élményfestés párosan

élményfestés párosan

Egy olyan program ötletet javaslunk most nektek, amit még nagy valószínűséggel nem próbáltatok ki. Az élményfestésről már biztosan hallottál, mert nagy népszerűségnek örvend évek óta. Azonban a páros élményfestés egy kicsit más és egyben remek Valentin-napi programlehetőség. De nézzük, hogy miért is mondjuk ezt.

Mi az élményfestés?

Az élményfestések alkalmával egy előre kiválasztott képet lehet megfesteni a csoportos foglalkozást vezető instruktor utasításait követve. Ilyenkor mindenki egyénileg a saját képet festi, de a résztvevők mindannyian ugyanazt a témát dolgozzák ki. A program laza alkotói hangulatban telik, ezért is olyan népszerű. A Kreativ Kávé élményfestő foglalkozásain Szegeden és Ürömön lehet részt venni. 

De mi a helyzet, ha valami igazán közös programot szeretnél magatoknak a pároddal? Erre a válaszunk a páros élményfestés! Az elmúlt években a Kreatív Kávénál is számos ilyen páros foglalkozást tartottunk és a párok mindig nagyon élvezték. Fiúk, lányok egyaránt teljesen átadták magukat ennek az élménynek.

Miben különbözik a páros élményfestés?

A páros élményfestések alkalmával egy témát alkotnak meg közösen a párok. A témát mindig előre egyeztetjük, hogy rátok szabott legyen. Egyeztetjük a teljes képméretet és az anyag használatot is. Ezekben a kérdésekben általában a már nagyobb gyakorlattal rendelkező fél dönt, de mi is szívesen adunk tanácsot. Ha megvan a téma, akkor egyszerűen elfelezzük azt. A foglalkozáson a téma egyik részét a pár egyik fele festi, míg a másik részét a másik. Természetesen a művészeti vezető végig veletek lesz és segíteni fog.

Mi okozza ebben a különlegességet?  

Az alkotás közben nagyon hamar hihetetlen összhang szövődik mindig az alkotó felek között. A kép két fele mindig egyedi lesz, de mégis összhangba kerül a program végére egymással. Kicsit olyan ez, mint amikor egy kapcsolat indul. Meg kell ismerkedni az új tereppel, helyeztetekkel és össze kell “érni”. A közös alkotás és az eredményeként megszületett kép minden párt büszkeséggel tölt el. Nekünk pedig mindig hihetetlenül jó érzés látni, hogy csillogó szemmel viszik haza az elkészült művet. 

Válasszátok a csoportos élményfestést vagy a páros programot, egy biztos bármelyik mellett is döntsetek. Az alkotás mindkettőtöket teljesen ki fogja kapcsolni a hétköznapok taposómalmából és olyan új alkotói energiával tölt majd fel, amit sokáig fogtok őrizni.