Páros pólók Valentin-napra

páros póló king, queen

Valentin-napra ki ne álmodna egy együtt töltött wellness hétvégéről a párjával? A mindennapok hajtásából kiszakadva elbújni a világ elől és egy kicsit lazítani. Azonban egy ilyen álom programot is érdemes egy kicsit előkészíteni, hogy igazán emlékezetes maradjon és az se baj, ha valami kézzelfogható emlék is marad utána. 

A humor nyerő Valentin-napon is

A közös hétvégére készülhetsz például páros pólókkal magatoknak. A Valentin-nap éppen olyan alkalom, amikor ér kinyilatkoztatni az összetartozást. Ha egy csipet humorral is megfűszerezzük, annak pedig a környezetünkben is biztosan sikere lesz. Például válaszd a “The Boss” és a “The Real Boss’ vagy a “King” és a Queen” feliratú páros pólókat a polomolo.hu webshopban és a welnness szállodában biztosan bezsebelhettek pár mosolyt. 

Ha már túl vagytok az esküvőn, akkor a házasságkötés dátumával kiegészített páros pólók között is érdemes körülnézned.

Közös hobbi páros pólón

Ha tetszik az ötlet, de komolyabbat szeretnél, akkor érdemes közös hobbiban gondolkodni. Például ha szerettek mindketten túrázni, akkor jópofa lehet két terepmintás póló vagy ha vitorlázni jártok együtt, akkor a népszerű csíkos pólók is remek választás a Pólómólótól

Általában a lufi és a csoki a Valentin-nap elhagyhatatlan kelléke, de ha már van otthon egy tucat szíves lufi és az alakotokra is figyelni szeretnétek, akkor a Valentin-napi vagy a vicces páros pólók jobb választás lesz. Nem beszélve arról hogy a közös fotók is egyedibbek lesznek majd. 

Ezekre figyelj, ha romantikus programot tervezel

Mondhatjuk, hogy mindegy hova megyünk, hol leszünk Valentin-napon, csak együtt legyünk. Ez így igaz, de ha igazán romantikus programot szeretnél, akkor azért nem árt pár dolgot előre végiggondolni.

  1. Gyermekmentes szálloda napok: A Valentin-napi pihenézetek legyen csak a tiétek kettesben. Ilyenkor érdemes lehet olyan szállodát választani, ahol nem a legnagyobb gyerekzsivaj közepette kell a medencében minden méteren egy labdával vagy úszógumival megküzdeni. Ha már van közös gyermeketek, akkor próbáljatok kimentést kérni a nagyszülők segítségével.   
  2. A meglepetésekről előre gondoskodj: a legnagyobb ajándék az együtt töltött idő. Azonban egy kis figyelmességről, meglepetésről nem árt előre gondoskodni, nehogy kellemetlen legyen, ha a párod készül valamivel. Meglepetésnek például szuper lehet a fent már ajánlott páros póló szett
  3. A program előtt mindig szentelj magadra időt! A Valentin-napkor mindenki számít a romantikus szálra. A készülődést ne hagyd az utolsó pillanatra, inkább oszd be a megelőző két hétre, hogy ne egy rohanásba csapjon át a dolog és szétesve indulj el a szuper programra ami rád vár. Már januárban beszéld meg a kozmetikusoddal, fodrásszal az időpontokat. Menj el egyszer – kétszer szoliba. Te is jobban fogod érezni magad és a párod is örülni fog, ha kipihenten, csinosan indultok útnak.