Énidő ajándékba Valentin-napra

páros infratrainer valentin-napon

Valentin-napra énidő utalványt vásárolni biztos sikert ígér. Pláne, ha közösen tudjátok eltölteni majd ezt a minőségi szabadidőt kedveseddel. Az utalványokkal mindig jobban jársz, mint amikor egy adott terméket vásárolsz meg akciósan. 

Persze a Valentin-napi akciók keretében megvásárolt akciós szolgáltatás most nem magadnak szóló extra ajándék lesz. Kedvesedet lepheted meg egy remek PompArt utalvánnyal. Konkrétabban: InfraTrainer, szolárium utalvánnyal, vagy masszázzsal. Ne aggódj, ha éppen szingli vagy, saját teljes árú alkalmad mellé az akciós utalványt barátaidnak vagy szeretteidnek is megválthatod.

Azt már tudod, hogy mivel készülünk mi a PompArt Szépségszalonban

Mivel készülj még Valentin-napra

Az akciós utalványaink mellé jól jöhetnek a következő  tippek.

Először is írd fel a dátumot. Ennek az akciónknak a keretében ugyanis csak rövid ideig, pontosabban február 10-14-között tudod csak megvásárolni a kedvezményes utalványokat. Vagyis jó, ha rögzíted a napot.

Mielőtt elérkezik a Valentin-nap, gondold át, hogy fogod átadni az utalványt és mikor szeretnéd majd felhasználni a pároddal. Érdemes előre átnézned a szépségszalonunk szolgáltatásait. Sokféle masszázs típust találsz akár páros masszázs formában is, de például kiegészítheted egy páros InfraTrainer edzéssel is, ami jó ötlet lehet, ha sportos típusok vagytok. Az edzés után pedig biztosan jól fog esni egy pihentető, lazító masszázs mindkettőtöknek. 

A meglepetésnek mindenki örül…

A Valantin-nap alapvetően a szerelmesek napja, ezt mindenki tudja, de valljuk be, hogy egy kis meglepetésnek mindenki örül. Legyen szó egy kocka csokiról, egy szál virágról, amire nem számítanak. Már maga a tény, hogy gondoltak ránk, biztosan örömet okoz. A Valentin-napot sokan froclizzák, hogy amerikai ünnep, és emiatt elhatárolódnak tőle. Mi úgy gondoljuk, ha egy ok is van arra, hogy kedvesünkkel vagy szeretteinkkel minőségi időt töltsünk együtt, akkor ragadjuk meg. Ezek az élet szép pillanatai. 

Ahogy akkor sem kell lemodani az ünneplés lehetőségéről ha egyedülálló valaki. Biztosan találunk valakit a környezetünkben, aki szintén szingli. Egy közös program egy ilyen baráttal vagy barátnővel sokkal jobb ötlet mint otthon ülni egyedül. 

Készülj te is a Valentin napra és keress minőségi énidőt kínáló programokat a környezetedben

A február úgy is olyan szürke és hideg, amikor mindenki már a tavaszt várja. Ilyenkor a legjobb betárazni programokból és kipróbálni új dolgokat is. Biztosan a környezetben is rengeteg ilyen lehetőség akad. Mi Budapesten a 17. kerület szívében várunk a Valentin-napi ajánlatainkkal. Sok szeretettel várunk honlapunkon és szépségszalonunkban is!