Levendula párna

szíves levendula párna

Milyen ajándékkal lepjem meg a páromat Valentin-napon? Sokakban felmerül ez a kérdés. Klasszikus Valentin-napi ajándéknak számít a virág, csoki, de ha valami praktikusabb ajándékkal szeretnél kedveskedni, akkor egy szép levendula párna is jó választás lehet.

Mi az a levendula párna?

A párnák tönkölypelyvából készülnek, és bio levendula virágot tartalmaznak, ezért segítséget nyújtanak, gerincproblémák, fáradékonyság, kimerültség, alvászavar, migrén, gyulladásos izom és ízületi fájdalom esetén.

Magas, kovasav tartalmuknak köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak nekik. A kovasav bőrön keresztül behatol a kötőszövetekbe, ezáltal oldja a görcsöket és a feszültséget. Ezek a párnák tökéletesen igazodnak a nyak és fejformához, ezzel csökkentik a nyak és vállizmok terheit, így enyhítik a migrénes panaszokat.

A párnák használatával nyugodt, pihentető alvást érsz el, ezzel csökkenni fognak a kimerültség, fáradékonyság jelei. Csökkenthetők az alvászavarok, fejfájás, izom és ízületi fájdalmak. Nagy előnyük még, hogy nem veszik át a test hőmérsékletét, így a nagy melegben is hűvösek maradnak.

Enyhítik, akár meg is szüntetik a nyak és hátfájást, fejfájást, migrént, alvászavarokat, hasi és egyéb görcsöket.

Ezen kívül a levendula párna jól is néz ki, mindenki a saját ízlésének megfelelő mintát választhat, szíves, virágos, pöttyös, biciklis stb.

Nők és férfiak számára is ajánlott.

Ha ilyen párnát választasz ajándékba, ez mindig szem előtt lesz, és minden egyes nap emlékeztetni fogja a párodat, hogy Tőled kapta.

Nézz körül a bogilevendulai.hu webáruházban további levendulás termékekért!

Nézd meg ezeket a Valentin-napi cikkeket is!
Az igazán finom ékszerek porcelán gyöngyökből készülnek
almazöld porcelán gyöngy

Nincs olyan nő, akinek ne lenne a ruhatárában néhány egészen finom és elegáns darab, amelyek viselését különleges alkalmakra tartogatja. Nos, Tovább

Vajon jó ajándék egy férfinak a szerszámkészlet?
szerszámkészlet

Az állandó kérdés ami mindig nagy fejtörést okoz a nőknek a Valentin nap (vagy bármely esemény) közeledtével: mit vegyek a Tovább

Divatos és minőségi karkötők Valentin-napra!
szerelmespár karkötővel

Az egyszerű, de egyedi és különleges ékszerek napjainkban sokadik reneszánszukat élik. Egyre több fiatalon, és az érettebb korosztály képviselőin látni Tovább

Arany ékszer Valentin-napra
ékszer valentin-napra

Az ékszer Valentin-napra az egyik leggyakoribb ajándék, persze csak a virág után. De miért alakult ez így, és milyen ékszert Tovább