Élmény ajándék Valentin-napra: jobb agyféltekés rajztanfolyam

jobb agyféltekés rajztanfolyam

Manapság egyre népszerűbb élmény ajándékot adni különböző alkalmakra. Ezek olyan ajándékok, melyek kizökkentik a megajándékozottat a hétköznapokból, kikapcsolódhat és új élményekre tehet szert. Ennek a leírásnak tökéletesen megfelel a jobb agyféltekés rajztanfolyam. De mi is ez pontosan és miért lesz egy örökre szóló élmény?

A jobb agyféltekés rajzolás lényege

A jobb agyféltekés rajzolás tulajdonképpen egy rajzolási technika, mely különféle, nagyon egyszerű rajzos gyakorlatokra épül. Ezeket mindenki el tudja sajátítani. Igen, még az is, akinek eddig a pálcikaember is kihívást jelentett. A jobb agyféltekés rajzolás módszerének segítségével felszínre kerül a kreativitásod, és előtérbe kerül a benned rejlő művész.

Több mint rajzolás…

A jobb agyféltekés rajzolás módszerével persze elsősorban a rajzkészséged, a rajztechnikád fog fejlődni. Mivel rájössz, hogy te is képes vagy igazi szépségeket alkotni saját kezeddel, így ezáltal az önbizalmad is megnő. Ettől azonban sokkal többet kapsz.

A rajzolás során a jobb agyféltekédet dolgoztatod meg, ami a kreativitásért felel. Így a kreativitásod is óhatatlanul fejlődik közben. Javul a koncentrációd, olyan dolgokat veszel észre, melyekre egészen addig fel sem figyeltél volna. Ezáltal kikapcsolódsz, ellazulsz és kizökkensz a hétköznapokból, ami valljuk be, sokszor jól jön.

És ami még jobb, hogy ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyam után bármikor meg tudod majd csinálni. Olyan technikát tanulsz meg a tanfolyam során, mellyel később akár otthon is a „nyugalom” szigetén érezheted magad rajzolás közben.

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Valentin-napra

Egy jobb agyféltekés rajztanfolyam keretén belül elsajátítod ezt a technikát és az összes felsorolt pozitív hatást érezni fogod. A rajztanfolyamon rájössz, hogy bármit képes vagy elérni, ha megdolgozol érte. Mert ugye, ha pár nap alatt megtanulsz élethű képeket, portrékat rajzolni, akkor ennyi erővel semmi nem jelenthet akadályt.

Egy jobb agyféltekés rajztanfolyam ideális élmény ajándék Valentin-napra. Úgy is, ha csak a párodat fizeted be a tanfolyamra, hogy megtapasztalja az összes pozitív hatását, de még inkább akkor, ha közösen mentek el egy ilyen rajztanfolyamra. Így egy új közös élményből, közös megtapasztalásból egy új közös hobbi is születhet akár. Ami minden kapcsolatot megerősít, új szintre emel.

Forrás: Művészház.com; Jobbagyféltekésrajzolás.blog