Valentin napi randi ötletek

valentin napi randi ötletek

Nem tudod milyen programot szervezz Valentin napra? Semmi pánik! Válogass a jobbnál jobb valentin napi randi ötletek közül és lepd meg a párodat!

Valentin napi randi ötletek

A valentin napot tölthetik otthon kettesben, és szervezhettek programot házon kívül is.

Valentin napi randi ötletek házon kívűl

Készítsetek vicces fotósorozatot

Menjetek el a város különböző pontjaira és készítsetek minél több helyszínen vicces fotósorozatot. A képeket utólag meg is szerkeszthetitek, amihez tippeket ebben a cikkben találsz.

fotósorozat

Nosztalgiázzatok

Játszátok el újra a megismerkedéseteket, tartsatok egy randit az első randitok helyszínen! Idézzétek fel! Ki mire emlékszik a körülményekből? Mi fogott meg a másikban? Miről beszélgettetek?

Menjetek el korcsolyázni!

Vegyetek ki egy szállodai szobát!

És töltsétek ott a Valentin napot! Vannak például olyan szállodai szobák, ahol jacuzzi is van a szobán belül, így zavartalanul, csak kettesben tudjátok élvezni a masszázsmedencét.

Valentin napi randi ötletek otthon

Nem feltétlenül kell kimozdulni otthonról, hogy emlékezetes legyen a Valentin nap!

Otthoni picnic

Rendezzetek picnicet a szőnyegen, pakoljatok ki minden féle finomságot és fogyasszátok el kettesben! Közben nézhettek valentin napi filmeket.

Főzzetek közösen!

Válasszatok a valentin napi ételek közül, és készítsétek el közösen! Az együtt készített étel sokkal jobban fog ízleni!

Készítsetek csoki fonduet!

Ki ne szeretné a csokit, pláne a forró csokit, amibe ínycsiklandó gyümölcsöket, babapiskótát, pillecukrot és egyéb nyalánkságokat lehet mártogatni! A forró csokit feldobhatjátok különleges fűszerekkel, mint például a chili vagy gyömbér, amiknek ráadásul vágyfokozó hatásuk is van.

Táncoljatok!

Szokták mondani a táncról, hogy a vízszintes vágyak függőleges kifejeződése, így igazán passzol a valentin napi randihoz. Tegyétek be a kedvenc zenéiteket és táncoljatok felszabadultan!