Valentin napi randi ötletek

valentin napi randi ötletek

Nem tudod milyen programot szervezz Valentin napra? Semmi pánik! Válogass a jobbnál jobb valentin napi randi ötletek közül és lepd meg a párodat!

Valentin napi randi ötletek

A valentin napot tölthetik otthon kettesben, és szervezhettek programot házon kívül is.

Valentin napi randi ötletek házon kívűl

Nosztalgiázzatok

Játszátok el újra a megismerkedéseteket, tartsatok egy randit az első randitok helyszínen! Idézzétek fel! Ki mire emlékszik a körülményekből? Mi fogott meg a másikban? Miről beszélgettetek?

Romantikus páros nyomozás

Különleges és izgalmas programot keresel Valentin-napra? Próbáljátok ki a nem mindennapi páros nyomozós élményt! A játék során a város legszebb részein sétálva fejthetitek meg a rejtélyes küldetések feladványait. A tökéletes Valentin-napi programhoz mindössze a mobilotokra és némi furfangosságra lesz szükségetek. Bármikor belevághattok, időpontfoglalás és kötöttségek nélkül, nyomozás közben akár egy páros szelfire vagy forrócsokira is megállhattok. A játék 5 városban érhető el (Budapest, Esztergom, Pécs, Szeged, Balatonfüred) összesen 15 különböző küldetéssel. A választott küldetés pár kattintással beszerezhető, azonnal nyomtatható, ráadásul saját szöveggel egyediesíthető, így személyes romantikus üzeneteket is becsempészhetsz a közös kalandba!

Használd a VALENTIN kuponkódot egy 10%-os kedvezmény érvényesítéséhez a Landventure weboldalán.

valentin napi program ladventure

Vegyetek ki egy szállodai szobát!

És töltsétek ott a Valentin napot! Vannak például olyan szállodai szobák, ahol jacuzzi is van a szobán belül, így zavartalanul, csak kettesben tudjátok élvezni a masszázsmedencét.

Bakancslista szerelmes pároknak

Nincs ötletek milyen közös programot szervezzetek? Itt válogathattok 100 program közül, amit minden szerelmes párnak ki kell próbálni. Ez egy életre szóló lista, ami mindig biztosítja a soha nem múló vibráló szerelmet köztetek! Bakancslista szerelmes pároknak itt.

bakancslista szerelmes pároknak

Egyedi

Valentin napi randi ötletek otthon

Nem feltétlenül kell kimozdulni otthonról, hogy emlékezetes legyen a Valentin nap!

Otthoni picnic

Rendezzetek picnicet a szőnyegen, pakoljatok ki minden féle finomságot és fogyasszátok el kettesben! Közben nézhettek valentin napi filmeket.

Főzzetek közösen!

Válasszatok a valentin napi ételek közül, és készítsétek el közösen! Az együtt készített étel sokkal jobban fog ízleni!

Készítsetek csoki fonduet!

Ki ne szeretné a csokit, pláne a forró csokit, amibe ínycsiklandó gyümölcsöket, babapiskótát, pillecukrot és egyéb nyalánkságokat lehet mártogatni! A forró csokit feldobhatjátok különleges fűszerekkel, mint például a chili vagy gyömbér, amiknek ráadásul vágyfokozó hatásuk is van.

Táncoljatok!

Szokták mondani a táncról, hogy a vízszintes vágyak függőleges kifejeződése, így igazán passzol a valentin napi randihoz. Tegyétek be a kedvenc zenéiteket és táncoljatok felszabadultan!