Valentin-nap egyedül

valentin nap egyedül

Vannak, akik kellemetlenül érzik magukat, hogy a Valentin-napot egyedül kell tölteniük. Pedig ennek egyáltalán nem kéne így lennie! Senkinek nem az határozza meg az értékét, hogy párkapcsolatban él vagy sem. Az, hogy most éppen egyedül vagy egy ideiglenes állapot, nem kell szégyenkezni miatta.

Próbáld nézni a jó oldalát, például, hogy elkerülheted a tömeget az éttermekben, wellness hotelekben, ahol a legtöbb Valentin-napi programot szervezik.

Íme néhány tipp, hogyan éld túl a Valentin-napot egyedül!

 

Valentin-nap egyedül – Ne vegyél tudomást róla!

Egyáltalán nem kötelező a Valentin napot megünnepelni. Nagyon sokan kifejezetten utálják, és eszük ágában sincs Valentin napot tartani, pedig párkapcsolatban élnek. Szóval nyugodtan megfeledkezhetsz róla Te is.

 

Valentin nap egyedül – Nem csak a szerelmesek ünnepe!

Ne feledd, a Bálint nap nem csak a szerelmesek ünnepe, hanem a szeretet ünnepe is. Töltheted ezt a napot a barátaiddal, szeretteiddel is, nem csak a szerelmeddel. Szervezhetsz házibulit, vagy elmehettek valahova közösen szórakozni.

 

Valentin-nap egyedül – Menj vásárolni!

Lepd meg magad egy új ruhával, könyvvel, ékszerrel, vagy bármi aprósággal.

valentin nap vásárlás

Valentin-nap egyedül – Menj edzeni!

A mozgás mindig jót tesz, sok boldogsághormont termel, és Valentin napon valószínű sokkal kevesebben vannak az edzőtermekben. Kár lenne ezt a lehetőséget kihagyni!

 

Valentin-nap egyedül – Kényeztesd magad!

Menj fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz, vagy akár otthon tarthatsz egy szépségnapot, egy jó forró fürdővel és lazítással.

 

Valentin-nap egyedül – Önkénteskedj!

Mindig jó érzés másokon segíteni, és amikor rossz helyzetben lévő emberekkel találkozunk, általában átértékeljük a saját problémánkat is, és könnyen rájövünk, hogy a mi problémánk nem is olyan komoly, mint korábban gondoltunk. Keress fel egy öregek otthonát, vagy állat menhelyet, a segítség mindig jól jön.

 

Valentin-nap egyedül – Kezdj bele a társkeresésbe!

Regisztrálj egy társkereső programra, vagy lépj be egy online társkereső oldalra! Hidd el, vannak más szinglik is, akik a Valentin-napot az internet előtt töltik, ki tudja, hátha pont Bálint napon ismerkedsz meg életed párjával!

Társkereső programokat itt találsz!

A lényeg, hogy bárhogy is töltöd a Valentin napot, ne sajnáld magad, és ne süllyedj depresszióba! Remélem sikerült pár ötletet adnom, hogy mivel töltsd ezt a napot. Vagy jobb ötleted van? Írd meg kommentben!