Valentin napi ajándék nőknek

valentin napi ajándék nőknek

Milyen valentin napi ajándéknak örülnek a nők? Elárulom a titkot. A legtöbb kutatás szerint a nők leginkább figyelemre vágynak egy kapcsolatban, és ebből következik hogy olyan ajándéknak örülnek, ami a figyelmességet tükrözi. Ha azt érzik egy ajándékról hogy személyre szóló, az ajándékozó figyelmet fordított a kiválasztására, akkor örülni fognak neki. De ha az ajándék azt sugallja, hogy szereztem gyorsan valamit, hogy a Valentin napot letudhassam, akkor nem lesz sikere, még akkor sem ha drága ajándékról van szó.

Valentin napi ajándék nőknek

Szappanrózsa ajándékcsomagolásban

Tökéletes és romantikus ajándék Valentin-napra, aminek köszönhetően kellemes közös pillanatokat élhetnek át. Egy csokorban 7 rózsa található és egy boríték egy szerelmes üzenet számára. Szappanrózsa ajándékcsomagolásban itt.

szappanrózsa ajándékcsomagolásban

Luxus rózsa díszdobozban

Valódi rózsa 24 karátos aranyba mártva. Szavak nélkül elmondja a párodnak, amit nem tudsz szavakkal kifejezni.  A rózsa a szenvedély jelképe is és sosem hervad el! Aranyrózsa itt.

arany rózsa díszbobozban

Rose Bear

Sokan lepik meg virággal kedvesüket Valentin-napon, ami szép gesztus, de azért nem túl eredeti. Egy ilyen cuki rózsákból készült macival garantáltan el tudod kápráztatni a szerelmedet. Rose Bear itt.

rose bear

Csoki

Lehet, ez nem tűnik túl eredeti valentin napi ajándéknak, de hidd el a nők örülnek a csokinak. A legjobb, ha valamilyen különleges csokit választasz, nem olyat, ami minden szupermarket polcán megtalálható. Mint például ez a Baileys díszdobozos Bon Bon válogatás .

baileys díszdobozos bonbon

 

Valentin napi bögre

Tudom, a férfiak rosszul vannak a szíves, feliratos tárgyaktól, de nők általában nagyon szeretik az ilyen romantikus dolgokat, és hát mikor kaphatják meg ezeket, ha nem Valentin napon! Szóval bátran lepd meg a párodat egy valentin napi bögrével!

A komor fekete bögréből, amin csak egy kérdőjel látszik a forró víz hatására egy gyönyörű szerelmes üzenet lesz szívecskékkel és felfedett üzenettel. Romantikus ajándék, amivel örömet szerezhetsz párodnak. Szerelmes bögre itt.

I love you mágikus szerelmes bögre

Valentin napi reggeli

Nincs is annál jobb, mint friss kávé illatára ébredni, és reggelit kapni az ágyba! Ha az ágyba viszed a reggelit Valentin napon tuti nagy sikered lesz!

valentin napi reggeli ágyban

Páros masszázs

Egy kis lazítás, kikapcsolódás mindig jól jön, Valentin napon is.

A Feldobox Kényeztetés egy egyedülálló ajándékutalvány, mellyel 100 wellness program közül lehet választani, ezzel testi-lelki harmóniát ajándékozol! A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott kedvére dönthet különleges masszázsok, arc és testkezelések, manikűr, fodrászat, jóga  közül amellett, amire az Ő teste és lelke éppen legjobban vágyik. Kényeztetés csomag itt.

kényeztetés élményajándék

Valentin napi vacsora

Vidd el a párodat egy romantikus valentin napi vacsorára! Valentin napi vacsora ajánlatokat itt találsz.

valentin napi vacsora1

Szerelem kupon

A szerelem kupon az egyik legjobb valentin napi ajándék nőknek, a lényege, hogy különböző vállalásokat teszel a kuponon, például megmasszírozod a párodat, ágyba viszed neki a reggelit stb, és ezeket a kuponokat a kedvesed beválthatja nálad. Szerelem kupon szöveg ötletek, és sablont itt találsz.

szerelem kupon

Szeretet befőtt – csak haladóknak!

Hogy mi az a szeretet befőtt? Írd fel kis cetlikre, hogy mit szeretsz a legjobban a párodban, miért szereted, akár közös emlékeket is, és tedd ezeket egy befőttes üvegbe.

További ajándék ötleteket nőknek találsz még a linkre kattintva. Ne feledd, attól lesz igazán jó egy valentin napi ajándék minél személyesebb, minél inkább sikerül eltalálnod, hogy mi az amire a párod vágyik. És ajándék nem csak egy tárgy lehet, a közös élmények, a közösen töltött idő a legértékesebbek!