Valentin napi ajándék nőknek

valentin napi ajándék nőknek

Milyen valentin napi ajándéknak örülnek a nők? Elárulom a titkot. A legtöbb kutatás szerint a nők leginkább figyelemre vágynak egy kapcsolatban, és ebből következik hogy olyan ajándéknak örülnek, ami a figyelmességet tükrözi. Ha azt érzik egy ajándékról hogy személyre szóló, az ajándékozó figyelmet fordított a kiválasztására, akkor örülni fognak neki. De ha az ajándék azt sugallja, hogy szereztem gyorsan valamit, hogy a Valentin napot letudhassam, akkor nem lesz sikere, még akkor sem ha drága ajándékról van szó.

Valentin napi ajándék nőknek

Csoki

Lehet, ez nem tűnik túl eredeti valentin napi ajándéknak, de hidd el a nők örülnek a csokinak. A legjobb, ha valamilyen különleges csokit választasz, nem olyat, ami minden szupermarket polcán megtalálható.

valentin napi ajándék csoki

Valentin napi bögre

Tudom, a férfiak rosszul vannak a szíves, feliratos tárgyaktól, de nők általában nagyon szeretik az ilyen romantikus dolgokat, és hát mikor kaphatják meg ezeket, ha nem Valentin napon! Szóval bátran lepd meg a párodat egy valentin napi bögrével!

valentin napi bögre

Valentin napi reggeli

Nincs is annál jobb, mint friss kávé illatára ébredni, és reggelit kapni az ágyba! Ha az ágyba viszed a reggelit Valentin napon tuti nagy sikered lesz!

valentin napi reggeli ágyban

Páros masszázs

Egy kis lazítás, kikapcsolódás mindig jól jön, Valentin napon is.

Valentin napi vacsora

Vidd el a párodat egy romantikus valentin napi vacsorára! Valentin napi vacsora ajánlatokat itt találsz.

valentin napi vacsora1

Szerelem kupon

A szerelem kupon az egyik legjobb valentin napi ajándék nőknek, a lényege, hogy különböző vállalásokat teszel a kuponon, például megmasszírozod a párodat, ágyba viszed neki a reggelit stb, és ezeket a kuponokat a kedvesed beválthatja nálad. Szerelem kupon szöveg ötletek, és sablont itt találsz.

szerelem kupon

Szeretet befőtt – csak haladóknak!

Hogy mi az a szeretet befőtt? Írd fel kis cetlikre, hogy mit szeretsz a legjobban a párodban, miért szereted, akár közös emlékeket is, és tedd ezeket egy befőttes üvegbe.

További ajándék ötleteket nőknek találsz még a linkre kattintva. Ne feledd, attól lesz igazán jó egy valentin napi ajándék minél személyesebb, minél inkább sikerül eltalálnod, hogy mi az amire a párod vágyik. És ajándék nem csak egy tárgy lehet, a közös élmények, a közösen töltött idő a legértékesebbek!

Nézd meg ezeket a Valentin-napi cikkeket is!
Arany ékszer Valentin-napra
ékszer valentin-napra

Az ékszer Valentin-napra az egyik leggyakoribb ajándék, persze csak a virág után. De miért alakult ez így, és milyen ékszert Tovább

Élmény ajándék Valentin-napra: jobb agyféltekés rajztanfolyam
jobb agyféltekés rajztanfolyam

Manapság egyre népszerűbb élmény ajándékot adni különböző alkalmakra. Ezek olyan ajándékok, melyek kizökkentik a megajándékozottat a hétköznapokból, kikapcsolódhat és új Tovább

Levendula párna
szíves levendula párna

Milyen ajándékkal lepjem meg a páromat Valentin-napon? Sokakban felmerül ez a kérdés. Klasszikus Valentin-napi ajándéknak számít a virág, csoki, de Tovább

Ágyneműhuzatok ajándékba szerelmeseknek
valentin napi ágyneműhuzat

A szerelemről a romantika, a gyertyafény, és a megfelelő ágyneműhuzat jut eszünkbe, igaz? A romantikus vacsora gyertyafénynél megalapozza a hangulatot, Tovább