Valentin napi kávés ajándékok

szerelmes kávé

A Valentin-nap a szerelmesekről szól, ilyenkor már hetekkel előtte törjük a fejünket, hogy milyen meglepetéssel nyűgözzük le a párunkat. Ez a nap rólatok szól, szervezzetek köré programot, vagy ha a párod kávérajongó, lepd meg különleges kávés ajándékokkal! Mire gondolunk ezalatt?

A kávé, mint a romantika kezdete

 

Érdemes megismerkednünk a hagyományok eredetével, mert azáltal, hogy tudjuk, honnan indul, egy egészen új perspektíva tud megnyílni előttünk. A Valentin-nap már régóta köztudatban van, azonban kevesen tudják, hogy valójában egy szerelmes történet lett az alapköve. Ezen a napon nem csak a szerelmesek tehetnek kedves gesztust a másiknak, hanem akár te magad is kedveskedhetsz egy családtagodnak, barátodnak vagy ismerősödnek. Önmagában a Valentin-nap egy jó alkalom arra, hogy kitekintsünk a szürke hétköznapokból és többféleképpen fejezzük ki a másik felé a szeretetünket.

 

A mosolyod mellé legyen egy kávé az ajándék

 

Biztos ismerős a kép, a virágboltok polcai roskadoznak a megcímzett csokroktól, a valentin-napi akcióktól pedig zsong az ember feje. Ilyenkor a kereslet-kínálat dolgozik és abban a pár hétben a csapból is ez folyik. Többek között ezért lehet, hogy a nagy többségnek feláll a hátán a szőr amiatt, ha a rózsaszín nagybetűs Valentin-nap szóba kerül. Hiszen ilyenkor rengeteg ajándék ötlettel próbálják behálózni az embert. Ha szeretnél valami személyesebbel és valami újjal előrukkolni, akkor ne habozz tovább. Ajándékozz kávé-élményt!

 

Egy, kettő, három – ennyi minden szól a kávé mellett

Gyönyörű és nem mellesleg hasznos is

 

Nem csak a koffein, de az ízélmény és a látvány is mellette szól. Egy egzotikus kávé kiváló élményként szolgálhat a szürke hétköznapokon, amitől megugrik az ember dopamin szintje – gyakorlatilag bögrébe szorult boldogság. Ha pedig a tálalásról van szó, a megfelelő és igényes csomagolása miatt tökéletesen illeszkedik az alkalomhoz. Kell ennél több?

 

Ne bögrét, hanem bögrényi élményt ajándékozz!

 

Érdemes eltérni a megszokottól, és nem a szokásos tárgyakat ajándékozni. Plusz félóra, ennyivel többet csentek a reggelekbe egy kávé kíséretében és meg is van az a rituálé, amit együtt tudtok csinálni. Ha pedig tovább szeretnéd fokozni az élvezeteket, esetleg megúsznád a hétvégi teregetést – vidd reggel ágyba a kávét. Az ilyen kedves gesztus figyelmességre utal, amit a másik fél biztosan értékelni fog. Sokszor az együtt töltött idő többet ér minden szónál.

“Tőlem neked” szituáció

 

Nem abban mérhető a törődés és a szeretet, hogy mennyire drága az adott meglepetés. Ha tudod, mire van szüksége, mi az, amitől kikapcsolódik, fordítsd arra a fókuszod. Tekints el a hétköznapi konvencióktól – virágcsokor, bonbon-, ajándékozz élményt, minőségi időt vagy akár lepd meg egy kávégéppel! A kávégép előnyeit közösen élvezhetitek a mindennapokban, és rengeteg közös kávés percet ajándékozol vele! Nyűgözd le teljesen a kávérajongó kedvesed, és rendelj páros kávécsomagot az EspressoShop.hu oldaláról!