Valentin napi ajándék férfiaknak

Valentin napi ajándék férfiaknak

Mivel lepjem meg a páromat Valentin napon? Sokan teszik fel ezt a kérdést. A férfiaknak különösen nehéz megfelelő Valentin napi ajándékot találni, hiszen legyünk őszinték a férfiak nem igazán szeretik a Valentin napot. És akkor még finoman fogalmaztam. A legtöbb férfi rosszul van a sok szívecskés csecsebecsétől, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a férfiaknak nekik is tetsző valentin napi ajándékot találni. Olyan ajándék tippeket találsz ebben a cikkben, amiket a férfiak is értékelnek.

Valentin napi ajándék férfiaknak

Valentin napi ételek

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Egy finom, saját készítésű étellel könnyedén le veheted a lábáról a párodat. Meglepheted valentin napi reggelivel, vagy szív alakú tortával, és a bolti csoki helyett készíthetsz saját kezűleg is bonbont.


valentin napi reggeli - virsli tojással

valentin napi vörös bársony torta

valentin napi bonbon, epres

 

Szerelem kupon

A szerelem kuponon vállalásokat teszel, például hogy megmasszírozod a párodat, vagy ágyba viszed neki a reggelit, és ezeket a vállalásokat felírod egy-egy kuponra. A párod meg akkor váltja be a kupont, amikor kedve tartja. Szerelem kupon szöveg ötletekért, és sablonért kattints ide!

szerelem kupon

Esztétikus fotósorozat rólad

Melyik férfi ne örülne egy ilyen különleges és személyes ajándéknak? Egy szép, fehérneműs kép vagy akár egy csinos ruhában készült sorozat is nagyszerű választás lehet!

valentin napi ajándék férfiaknak fotósorozat

Bor vagy egyéb alkohol

Egy finom, különleges bor, vagy egyéb alkoholos ital szintén nagyszerű valentin napi ajándék férfiaknak, amit akár közösen el is fogyaszthattok az este folyamán. Milyen bort válassz? Ehhez kapsz segítséget ebben a cikkben.

ajándék bor

Saját készítésű kép

Egy ilyen képet egyszerűen el tudsz készíteni saját kezűleg is, és a párodnak biztos tetszeni fog.

 

Ne feledd az ajándékozásnak, így a valentin napi ajándékozásnak is a lényege a figyelem, hogy a párodnak örömöt szeretnél szerezni. Minél személyesebb egy ajándék annál nagyobb örömet tud okozni. És azt se felejtsd el, hogy ajándék nem csak tárgy lehet, a közös élmények sokszor sokkal többet érnek, mint egy ajándéktárgy.

Nézd meg ezeket a Valentin-napi cikkeket is!
Valentin napi vörös bársony torta
valentin napi vörös bársony torta

Az egyik legédesebb módja annak, hogy az érzelmeid szerelmed tudomására hozd, ha készítesz neki egy gyönyörű valentin napi tortát.  Ha Tovább

Valentin-napi képeslap készítés
valentin napi képeslap készítés

Saját készítésű ajándékkal szeretnéd meglepni a párodat Valentin-napon? Készíts Valentin-napi képeslapot! A Valentin-napi képeslap készítéséhez különböző technikákat is alkalmazhatsz, például Tovább

Valentin napi képek szerkesztése
valentin napi képek szerkesztése

Egyedi Valentin napi képet szeretnél készíteni párodnak? Megmutatom, hogyan tudsz Valentin napi képeket szerkeszteni. Valentin napi képek szerkesztése Valentin napi Tovább

Szerelem kupon
szerelem kupon

Ha igazán különleges, saját készítésű és személyre szóló Valentin-napi ajándékkal szeretnéd meglepni a párodat, akkor a szerelem kupon Neked való! Tovább