Varázslatos leánykérési ötletek, amelyre csakis igen lehet a válasz

valenti-napi lánykérés

Nap mint nap, ha körbe nézünk mindenhol a szerelem vesz körbe minket. Valentin nap környékén ez még inkább érvényes. Nem véletlen, hogy erre a napra időzítik sokan a leánykérést is. Szerencsés esetben ez az életben csak egyszer fordul elő, ezért mindenki igyekszik csodássá és felejthetetlenné tenni. A cikkünkben adunk néhány romantikus leánykérési ötletet inspirációnak.

Akadnak kifejezetten leánykérésre szakosodott szolgáltatók. Segítségükkel akár az égre is felírhatod a házasodási szándékodat, például a repülőgép vontatta széles szalagon teheted fel a nagy kérdést: „Leszel a feleségem?” Bérelhetsz futárt, aki elviszi a gyűrűt a szíved választottjának. Ezt a módszert a szégyenlős vőlegényeknek ajánljuk. akad néhány egyszerű mégis romantikus módja a lánykérésnek, ami biztosan könnyen beilleszthető a te világodba is.

Nosztalgikus hangulatban

Az első találkozó színhelye minden érintett számára kedves emlék. Vidd el a párodat az első randevútok helyszínére és elevenítsétek fel a szép pillanatokat. Mi történt az első találkozón és mi minden változott azóta. Mindez megalapozza a hangulatot a nagy kérdés feltevéséhez és már kereshetitek is a szertartásvezetőt.

Masszázs

Egy kis masszázs mindig jól esik. Hát még ha közben gyűrűt húzol a szerelmed ujjára. A siker nem maradhat el.

Virágösvény

A bejárati ajtótól a hálószobáig szórj rózsaszirmokat a padlóra, ami egészen a virágokból kirakott kérdésig vezet: „Hozzám jössz feleségül?” A virágok helyett használhatsz mécseseket is. A tűzvédelem ez esetben nagyon fontos!

Bonbon meglepetéssel

Vásárolj egy doboz finom desszertet. Érdemes arra figyelni, hogy kerekded formájúak is legyenek benn, hogy az egyiket ki tudd cserélni a gyűrűre. Amikor a szerencsés megajándékozott kinyitja, jöhet a letérdeplős leánykérés.

Kirakó

Az alapja lehet egy közös fotó, amelyre rákerülhet a leánykérés szövege. Jó móka lesz együtt kirakni és látni a meglepetést az arcán amikor ráébred mit is tartalmaz a puzzle.

Az emlékezetes vacsora

Klasszikus, de mégis remek megoldás a vacsora közbeni leánykérés. A személyzettel is szövetkezhetsz és valamelyik ételbe vagy italba is becsempészhető a gyűrű. Ezzel azért óvatosan kell bánni. Megtörtént már, hogy a szomjas menyasszony jelölt lenyelte a pezsgőbe csempészett gyűrűt. Persze az sem kellemes, ha ráharap a sütiben és fogorvosi látogatásba torkollik a lánykérés. Szóval óvatosan jól látható helyre kerüljön az a bizonyos gyűrű.

Lánykérés mozis hangulatban

Készíts egy diavetítést az eddigi közös élményeitekről fényképek, és/vagy videók segítségével. Rendezz filmnézős estét, ahol az egyik kiválasztott film a Ti közös filmetek lesz, az utolsó képkockáján pedig a „leszel a feleségem? szerepeljen. A hatás nem marad el.