Valentin napi programok 2017

Valentin napi program 2017

Valentin napi programok 2018 kattints ide!

Nem tudod, mit csináljatok Valentin napon? Ebből a négy különleges Valentin napi programból mindenki talál kedvére valót. Jó válogatást!

Valentin napi programok 2017

 

1.Bűbájos Valentin nap a Csokoládé Múzeumban

Valentin napi program, csokoládé múzeum

Csokoládé Múzeum egy igazán különleges Valentin napi program, ami nem csak a csokoládéról szól!

A program tartalmaz pálinka kóstolást és romantikus vacsorát is, és természetesen csokoládét minden formában és mennyiségben!

Saját csokoládéjukat is elkészítik a részvevők: süteményből készült tálkába csorgatnak csokoládét, azt különböző fűszerekkel (színes cukorral, kókusszal, chilivel stb.) díszíthetik. Valentin nap alkalmával a fűszerek közé ősi, szerelmi kötést elősegítő fűszereket helyezünk el, illetve a dekoráláshoz is különleges dolgokat kínálunk. Ezt díszdobozba helyezve a túra végén hazavihetik, akár ajándékba is adhatják. Amíg a saját csokoládé megszilárdul, addig minden látogató, kezében egy csésze forrócsokoládéval beül a Filmmúzeumba, ahol a csokoládé történetét mutatjuk be egy régebben készült film segítségével. Közben csokoládékóstolók színesítik a programot.

Az est fénypontja a gyertyafényes, Valentin napi vacsora, ahol teakülönlegességekből választhatnak, csokoládék és Valentin napi különlegesség, marcipános sült alma, a szerelem istennőjének gyümölcse, csokoládéval gazdagon csorgatva kerül az asztalra. Befejezésképpen Rákóczi mézes pálinkával koccintunk az örök szerelemre.

A program hossza két és fél óra.

Jegy ár: 8.990 Ft két fő részére

Időpontok: 2017. február 14. – 14:30 és 17:45

Jegyvásárlás

 

2. Valentin napi Duma vacsora

Aranyosi Péter és Beliczay Balázs stand-up estje

A belépőjegy ára a háromfogásos gourmet menüt is tartalmazza. Az előadásra belépőjegyet váltani csak menüvel együtt lehetséges.

Az előadás időtartama kb. 2 x 40 perc, 1 szünettel

Időpont: 2017. február 14. – 19:00

Jegyvásárlás

 

3. Valentin-napi koncert

Nyári Aliz – Nyári Edit | My Funny Valentine

Nyári Aliz és Nyári Edit My funny Valentine címmel egy különleges Valentin-napi koncertre invitálja a közönséget. A koncerten romantikus atmoszférát varázsol a két énekesnő a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar kíséretében. Felcsendülnek az alkalomhoz illő szerelmes dalok és saját slágereik egyedi feldolgozásban, a swing és klasszikus jazz zene ötvözetében. Az énekesnők különleges zenei élményt ígérnek az igényes zenét kedvelő közönségnek.

Időpont: 2017. február 14. – 19:00

Helyszín: MOM Kultúrális Központ

Jegyvásárlás

 

4. Láthatatlan Valentin vacsora

Romantikus Valentin napi vacsora teljes sötétségben, Láthatatlan túrával egybekötve

A teljes sötétségben immáron nemcsak az erdőt, a város zajait vagy a frissen főtt kávé illatát érezheted, hanem kellemes környezetben, felhőtlen légkörben, halk zene mellett tölthetsz el egy felejthetetlen estét.

Teljes sötétségében, minden vizuális segítség nélkül teheted próbára érzékszerveid. A Láthatatlan Vacsorán magad is meg fogsz lepődni azon a tényen, hogy szaglásod és ízlelésed valójában mennyire fejlett, látás nélkül mennyire kiteljesednek az illatok és az ízek.

Töltsd tele a poharad, és engedd el fantáziád!

Mire emlékeztet a bor illata. Virágra? Akácfára? Esetleg gyümölcsre?

Élj át élőzene kíséretében egy vidám, szórakoztató estét a barátaiddal, esetleg egy igazán eredeti vak randit.

Időpont: 2017. február 14.

Helyszín: Láthatatlan Kiállítás

Jegyvásárlás

 

Neked melyik Valentin napi program tetszik a legjobban?